La version de votre navigateur est obsolète. Nous vous recommandons vivement d'actualiser votre navigateur vers la dernière version.

IMPORTANT:

 Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Protecció de dades

Avís legal

Compartir:

UNESCOGI EN IMATGES (2000 - 2012)

  • UNESCOGI 2012
    • Exposició "L'Auca de la Catedral de Girona" - Homenatge a Carles Vivó.  A la Biblioteca Pública de Banyoles (c/ de la Llibertat, 155, 1r)  fins al 27 de juliol del 2012.

Les quartetes són obra de Jordi Dalmau i les vinyetes de l'Auca són obra de: Ció Abellí, Mònica Aymerich, Clara Bacquelaine, Roser Balló, Joan Baron, Antoni Baulida, Albert Casellas, Ernest Dalmau Corominas, Ernest Dalmau Pararols, Josep Duixans, Anna Estadella, Domènec Fita, Mercè Huerta, Bep Marquès, Vicenç Pijaume Sureda, Txell Ramos, Santiago Roca D. Costa, Martí Rosés Garriga, Guillem Terribas, Joan Vallès, Isidre Vicens, Montserrat Vidal de Llobatera, David i Mar Vivó Codina.

Jordi Dalmau i Carles Vivó ja havien iniciat el plantejament de l'elaboració d'una auca de la catedral de Girona però no van ser a temps de vuere-la realitzada.

Es per això que Amics de la UNESCO de Girona amb Jordi Dalmau al capdavant van decidir que l'auca de la catedral fos al mateix temps un homenatge a Carles Vivó, fundador de la nostra associació.

L'exposició dels dibuixos originals es va presentar al públic el desembre de 2008 a la Fundació Fita de Girona i ara inicia a Banyoles un recorregut que la durà a diferents biblioteques degut a la col.laboració d'Amics de la UNESCO de Girona i la Central de Biblioteques.